Skip til hoved indholdet

Din vej til relevante informationer og nem selvbetjening.

MinSide - Din vej til relevante informationer og nem betjening

Når du opretter dig som medlem hos Ringkøbing-Skjern Boligforening får du automatisk login til din personlige side. Her finder du de informationer, der er relevante for dig uanset om du er medlem eller lejer. 

MinSide for dig som medlem

Som medlem skal du bruge MinSide når du vil søge boliger og når du skal besvare dine boligtilbud. Det er også på MinSide du kan holde dig opdateret på, hvad der sker i Ringkøbing-Skjern Boligforening.

MinSide for dig som lejer

Som lejer skal du bruge MinSide, hvis du f.eks. ønsker at ansøge om at leje en garage eller en gildesal. Det er også på MinSide du finder et hurtigt overblik over, hvad du betaler i husleje eller hvilken husorden, der er gældende for din afdeling.

Som lejer kan du naturligvis også holde dig opdateret på generelle nyheder i Ringkøbing-Skjern boligforening, og hvis du stadig er medlem, kan du også søge boliger og besvare dine boligtilbud.

Nye muligheder i det nye år

I begyndelsen af det nye år, kommer der nye muligheder på Minside for dig som lejer.

Eksempelvis bliver det muligt at benytte en selvbetjeningsformular, når du skal i kontakt med administrationen, hvis din vandhane drypper eller din lås skal skiftes. Du kommer også til at kunne finde dine personlige dokumenter, såsom din lejekontrakt på MinSide ligesom det bliver muligt at udfylde og sende nogle af vores ansøgnings- og opsigelsesblanketter digitalt.

Gå til MinSide